loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werk-banner

Werkplaats

Services die klaar staan voor de klant

De werkplaats van Autobedrijf B.J. Spijkerbosch

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Bij autobedrijf B.J. in Leijgraaf helpen we u graag. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

Werkplaatsafspraak

Via het formulier op deze pagina kan eenvoudig een afspraakverzoek worden ingediend. Uiteraard kan dit ook telefonisch. Wij zullen een verzoek altijd bevestigen.

LEES MEER

APK - Keuring

Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden.

LEES MEER

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

LEES MEER

Onderhoud & Reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij autobedrijf B.J. Spijkerbosch kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden.

LEES MEER

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

LEES MEER

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door autobedrijf B.J. in Leijgraaf. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

LEES MEER

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

LEES MEER
Morgen Internet - Zorgeloos website